Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας.
Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Εάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν η εταιρεία ακολουθεί μια ενιαία πολιτική όσον αφορά τις επιστροφές των προϊόντων που έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας της η οποία είναι σύννομη με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών.

Σύμφωνα με αυτή έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε διαδικτυακά μέσω του  eshop μας MOYZAKHS-SHOES ή τηλεφωνικά εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε την παραγγελία σας και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος εντός 14 ημερών από την  ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος σας από εμάς.
Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.
Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφής  προϊόντων θα πρέπει:
Να συμπληρώσετε την online φόρμα επιστροφών ή να μας καλέσετε στο τηλ 2242030429 εργάσιμες ημέρες  και ώρες, ώστε να εγκριθεί το αίτημα σας. Αφού καταχωρηθεί ηλεκτρονικά το αίτημα σας θα σας  ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά-sms για την εξέλιξη του.
Βασική προϋπόθεση (οδηγίες) για την επιστροφή των προϊόντων είναι:
1) Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και όλα τα περιεχόμενα (καρτελάκια, υφασμάτινη θήκη, πιστοποιητικά κλπ) που συνοδεύουν το προϊόν, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
2) Το κουτί του προϊόντος θα πρέπει και αυτό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς.
3) Την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς μόνο αν θέλετε επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση αλλαγής δεν χρειάζεται.
*Στην περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί μεταποίηση ή φθορά ή το κουτί έχει παραμορφωθεί, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το πακέτο θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

Όλες οι περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων καθώς και οι αντίστοιχες χρεώσεις πελάτη (όπου υπάρχουν) αναφέρονται παρακάτω.
1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω  περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.
α) Αλλαγή στο νούμερο ή το σχέδιο (Κόστος: 6,00€ για Ελλάδα – 15,00€ για Κύπρο)
β) Αλλαγή σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό (Κόστος: 0,00€)
γ) Αλλαγή επειδή παραλάβατε λανθασμένο (άλλο) προϊόν (Κόστος: 0,00€)

θα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε και να ακολουθήσετε την διαδικασία αλλαγής όπως περιγράφεται παρακάτω.
Σε περίπτωση αλλαγής του αγορασθέντος προϊόντος (εντός Ελλάδος), ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή αν το αγορασθέν τελικό προϊόν υπερβαίνει τα 50 ευρώ και επιβαρύνεται με 6 ευρώ αν το αγορασθέν τελικό προϊόν κοστίζει κάτω από 50 ευρώ.
Αν ο πελάτης επιθυμεί να γίνουν παραπάνω από μία αλλαγές θα επιβαρύνεται με το ποσό των 6 ευρώ για κάθε μία ανεξαρτήτως αξίας του προϊόντος και η αλλαγή θα εκτελείται από την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier ΚΑΙ ΜΟΝΟ(ΕΛΤΑ COURIER).
 Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης από την εταιρεία courier στον πελάτη. Αλλαγές μετά το πέρας των 14 ημερών δε θα γίνονται δεκτές παρά μόνο σε περίπτωση  ελαττωματικού προϊόντος, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει  να είναι αφόρετο, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.
Αν η αξία του νέου προϊόντος είναι μικρότερη αυτού που επιστρέφεται τότε η διαφορά θα πιστωθεί στον πελάτη μόλις ολοκληρωθεί η αλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής του.
Αν η αξία του νέου προϊόντος είναι μεγαλύτερη αυτού που επιστρέφεται τότε η διαφορά θα πρέπει να πληρωθεί με τη διαδικασία της αντικαταβολής ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό (πριν την αποστολή του νέου προϊόντος). Μόλις γίνει η παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας και αφού διαπιστωθεί ότι όλα τα παραπάνω πληρούνται θα αποσταλεί στον πελάτη το νέο προϊόν μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Όλες οι παραγγελίες που βρίσκονται στην κατηγορία προσφορές ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας θα έχουν έξοδα αλλαγής.
Προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία “OUTLET” δεν υπόκεινται στους όρους των δωρεάν αλλαγών και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 6,00€ ανά προϊόν. (Έξοδα αποστολής και παραλαβής) Αν η παραγγελία αφορά πάνω από ένα (1) προϊόν, τότε η παραπάνω χρέωση ισχύει για κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Τα προϊόντα προσφοράς δεν επιδέχονται συνδυαστικές εκπτώσεις.
Στα προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα “OUTLET” καθώς και  “ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – SPECIAL OFFERS”  προηγούμενης σεζόν γίνονται  δεκτές ΜΟΝΟ αλλαγές με προϊόντα προσφοράς  και  δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Για αλλαγές και επιστροφές σε περιόδους εκπτώσεων ισχύουν οι τρέχουσες τιμές των προϊόντων στην ημερομηνία αλλαγής.
Στην περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας, τα οποία αφαιρούνται από το ποσόν που θα σας επιστραφεί.
Όλες οι επιστροφές  χρημάτων της επιστροφής  αγοράς  πραγματοποιούνται με τραπεζική μεταφορά,  διεκπεραιώνονται μέσω  διαδικασίας  web banking από  τον λογαριασμό μας από την συνεργαζόμενη τράπεζα ALPHA BANK εντός 15 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν επιστροφής  
(Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει εξ’ολοκλήρου ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα.)

Προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα “OUTLET” και "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - SPECIAL OFFERS" καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σεζόν δεν υπόκεινται στους όρους της επιστροφής χρημάτων.
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας  επιστραφούν τα χρήματα σας, μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος στο κατάστημα και μετά από έλεγχο του προϊόντος.

Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος  επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος αναγράφεται στην ετικέτα του, στην απόδειξη, καθώς και στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα επικοινωνία.